Kesärengas Goodyear

Eagle F1 Asymmetric 6 Goodyearilta

Valmiina vakuuttamaan, valmiina sykähdyttämään

Eagle F1 Asymmetric 6 – Valmiina kaikkeen

Eagle F1 Asymmetric 6 on Goodyearin tämän kevään 2022 uusi kesärengas. Se on samalla palkitun Ultra High Performance-suorituskykyluokan Eagle F1-rengasmalliston tuorein tulokas. Uuden teknologiansa ansiosta rengas suoriutuu entistäkin paremmin märän kelin jarrutuksista ja käsittelystä. Myös kuivan kelin suorituskykyä on saatu nostettua sekä soveltuvuutta sähköautoihin on parannettu. Voidaankin sanoa, että uusi Goodyearin kesärengas on valmiina kaikenlaiseen ajoon monenlaisilla autoilla.

 

Sopii kaikennäköisille autoille

Uusi rengasmalli perustuu palkittuun edeltäjäänsä Eagle F1 Asymmetric 5 -renkaaseen. Uudistettu malli sopii laajalle valikoimalle autoja, muun muassa tehokkaille viistoperille, urheilullisille pienille autoille, perheautoille, ylellisille sedaneille ja urheilullisille coupéille. Määrätietoisen suunnittelun tuloksena valmistunut rengas vakuuttaa kuljettajat märän kelin suorituskyvyllään sekä urheilullisilla ominaisuuksillaan.

 

 

Goodyear kesärengas

Osta kesärenkaasi nyt ja maksa vasta elokuussa

Osta uudet renkaasi Goodyear Rahoituksella ja saat laskun vasta elokuussa 2022

Kampanja-aika: 1.3.-31.5.2022

Renkaan kosketusalue sopeutuu ajotapaan

Eagle F1 Asymmetric 6 -mallissa on kuivan kelin suorituskykyä parantava sopeutuva kosketusalue ja optimoitu rungon muoto, joka mukautuu kuorman vaihteluihin. Normaaleissa ajo-olosuhteissa renkaan kosketusalueen jalanjälki on normaali, mutta se laajenee kuljettajan tehdessä voimakkaita ohjausliikkeita. Tarvittaessa suurentuva kosketusalue antaakin kuljettajalle enemmän pitoa ja reaktiokykyä äärimmäisissä ohjaustilanteissa.

Uusi hartsijärjestelmä tehostaa renkaan pitoa

Renkaan pintaseoksessa on edistyksellinen uusi hartsijärjestelmä, joka lisää märällä kelillä renkaan mikrokosketusalaa tien pintaa. Tämän takia rengas antaa kuljettajalle paremman pidon ajettaessa kosteilla ja märillä teillä.

Uusi hartsijärjestelmä on kehitetty UUHP (ultra ultra high performance) -luokan renkaille, jotka on suunniteltu yhtä suorituskykyisiksi niin kilparatakäyttöön kuin maanteillekin. Tällä seoksella on saatu lisättyä renkaaseen joustavuutta, joka auttaa rengasta mukautumaan ja kestämään paremmin tien karheutta.

Sähköautojen vaatimukset on erityisesti huomioitu

Kaikki Goodyearin valikoiman renkaat soveltuvat sähköautoille, mutta vuoden 2022 tulokas huomioi erityisesti valmistajien sähköautoja koskevat vaatimukset. Sen meteliä vaimentava kuvio vähentää melua 1 dB. Tämä on näkyvissä rengasmerkinnässä.

Lisäksi renkaan uusi seosteknologia vähentää vierintävastusta ja auttaa pidentämään auton toimintamatkaa verrattuna edeltäjäänsä. Eagle F1 Asymmetric 6 on rengas, joka on ominaisuuksiltaan täydellinen seuraavan sukupolven liikennettä varten.

Kokovalikoima täydentyy vuoden mittaan

Rengas tulee myyntiin aluksi 28 koossa vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä. Yleisimmät koot ovat siis ostettavissa jo renkaanvaihtosesongin alkaessa.

Vuoteen 2023 mennessä rengasta on saatavilla peräti 65 koossa 17-22 tuuman vannekoolla.

Goodyear kesärengas