Nokian kesärengas

Hakka Blue 3 Nokian Renkailta

Turvallisuutta ja ajomukavuutta tilanteisiin, joissa niitä eniten tarvitaan

Hakka Blue 3 sopii kaikenlaisille henkilöautoille pohjoisiin ajo-olosuhteisiin

Hakka Blue 3 on Nokian Renkaiden kesän 2022 uutuus kesärengas premium-luokassa. Se on suunniteltu toimimaan  nimenomaan pohjoisen vaihtelevissa olosuhteisssa turvallisesti sekä luotettavasti märilllä teillä. 

Kesärengaskausi on pitkä ja päivittäiset lämpötilaerot saattavat vaihdella rajustikin. Oikeilla materiaalivalinnoilla on varmistettu renkaan optimaalinen toiminta kaikissa sääolosuhteissa. Hakka Blue 3 on saanut parhaan mahdollisen märkäpitoluokkamerkinnän EU-rengasmerkinnässä. Se pysähtyy tarkasti märällä tiellä ja estää tehokkaasti vesiliirtoa. Ajomukavuuteen on myös kiinnitetty huomiota ja ajo onkin hiljaista sekä ohjaustuntuma on hyvä.

Rengas sopii tehokkaille keskikokoisille henkilöautoille sekä urheilullisille perheautoille. Sopiva rengas kooltaan löytyy myös uusimpiin hybrideihin ja sähköautoihin.

Stoppi vesiliirrolle

Vesiliirto syntyy silloin, kun tiellä on enemmän vettä kuin rengas pystyy syrjäyttämään. Nokia Hakka Blue 3 -renkaaseeen on aikaansaatu täydellinen vedenpoistokyky hyödyntämällä leveitä pääuria ja muita edistyksellisiä pintakuvioita. Renkaan keskellä olevien ripojen syöksyurat johtavat myös tehokkaasti vettä pois tien ja renkaan välistä. Erityisen Coanda-teknologian avulla nopeutetaan vedenpoistoa renkaan pinnalta ohjaamalla virtausta pois pinnan kaarta myöten sen sijaan, että se virtaisi suorassa linjassa.

Hakka Blue 3 -rengas säilyttää hyvät vesiliirto-ominaisuutensa koko elinikänsä ajan. Renkaan märkäpitoluokka A eli paras mahdollinen varmistaa turvallisen ajon vuosiksi eteenpäin.

Hakka blue 3

Hakka Blue 3 antaa hiljaista ajomukavuutta

Huolellisen harkitulla muotoilulla Hakka Blue 3:sta on saatu poistettua häiritsevää melua tehokkaasti. Varsinkin kuviopalojen sijoittelu optimaalisesti renkaan keskiosaan pienentää huomattavasti renkaan aiheuttamaa ääntä ja tasoittaa melupiikkejä. Ajaminen on entistä mukavampaa ja hiljaisempaa varsinkin karkealla asfaltilla ja ohjaustuntuma on tarkka. Renkaaseen käytetty uusi kumiseos kestää myös erittäin hyvin kulutusta ja mukautuu epätasaisen tien mutkiin ja kuoppiin mainiosti. Uudenlaisilla polymeereillä ja lisätyllä silikalla on saatu puolestaan renkaan vierintävastusta pienennettyä, mikä tuo lisää ajokilometrejä sekä polttomoottori- että sähkökäyttöisille ajoneuvoille.

Dsi-uransyvyysmittari

Tässä premiumrenkaassa on muiden ominaisuuksiensa lisäksi myös kulumisvaroitin (DSI), joka ilmaisee jäljellä olevan kulutuspinnan millimetreinä. Kun rengas ajettaessa kuluu, numerot häviävät yksi kerrallaan, ensimmäinen 8 mm:n urasyvyydessä. Näin kuljettaja on helppo pysyä ajan tasalla siitä, milloin renkaat on hyvä vaihtaa uusiin. Vesiliirtovaroitin (pisaran kuva) muistuttaa lisääntyneestä vesiliirron riskistä. Varoittimen pisarakuvio häviää, kun urasyvyyttä on jäljellä enää alle 4 mm ja rengas on tullut tiensä päähän. 

Hakka Blue 3