Michelin kesärengas

Michelin Primacy 4+

Michelin Primacy 4+ antaa pitkäkestoista ja luotettavaa ajokokemusta Michelin Primacy 4+  on kevään 2022 turvallisin uutuuskesärengas.  Se pitkäikäinen ja kestävä...

Michelin Primacy 4+ antaa pitkäkestoista ja luotettavaa ajokokemusta

Michelin Primacy 4+  on kevään 2022 turvallisin uutuuskesärengas.  Se pitkäikäinen ja kestävä rengas ajettavaksi ja suunniteltu takaamaan luotettavat ajomatkat kilometristä toiseen säässä kuin säässä. Rengas tarjoaa parhaan märkäjarrutuskyvyn sallitulla kulutuspinnan syvyydellä sekä parhailla vesiliirto-ominaisuuksilla. Ajaja voi keskittyä parhaan ajonautinnon saavuttamiseen ja luottaa renkaan antamaan turvalliseen suorituskykyyn ensimmäisestä viimeiseen ajokilometriin saakka.

Parempaa ja kestävämpää turvallisuutta

Voit ajaa turvallisin mielin autoon rakennetun MaxTouch-rakennetekniikan ansiosta, joka laajentaa kosketuspinnan tien kanssa mahdollisimman suureksi. Näin kiihdytys-, jarrutus- ja kääntöliikkeiden aiheuttamat voimat jakautuvat ajettaessa tasaisemmin, mikä taas säästää renkaan kulutuspintaa kulumiselta. 

Renkaan tunnusomaisia ominaisuuksia on kestävyys ja pitkäikäisyys. Se myös säilyttää turvalliset ominaisuutensa koko sen käyttöiän ajan, myös kuluneena. Erinomaisen pitkäkestoisena tuotteena rengas omalta osaltaan pienentää myös tekemäänsä ympäristöjalanjälkeä.

Michelin Primacy 4+ antaa erinomaisen märkäjarrutustehon

Uutuusrenkaalla on Michelin mukaan kuluneenakin aikaisempaa lyhyempi jarrutusmatka märällä tienpinnalla. Myös sen vesiliirto-ominaisuudet ovat vertaansa vailla. Nämä mahdollistaa Michelinin Ever Grip -tekniikka, jossa on innovatiivisesti yhdistetty toisiinsa kaksi erilaista kulutuspintakumikerrosta.

Tekniikan avulla on saatu tasoitettua kulumisen aiheuttamaa kuviosyvyyden pienentymistä ja on saatu samalla tehtyä kulutuspinnasta jopa itsestään korjautuva. Kuvion urat myös säilyttävät vedenpoistokykynsä mainiosti kuluneessakin renkaassa. 

Nämä ja kulutuspinnan kaksi pientä jäykkää kumiosaa saavat renkaan turvallisen suorituskyvyn säilymään pitkään. Michelin tuokin ensiluokkaisella kesärenkaallaan suorityskykykä jokapäiväisiin ajomatkoihin niin arjessa kuin vapaa-ajallakin.

Michelin kesärengas
Michelin kesärengas

Paljon rengaskokoja

Michelin Primacy 4+ tulee kattamaan suuren osan erilaisten kesäolosuhteiden ja ajotyylien rengastarpeista. Renkaita on saatavissa 96 eri kokoa 16–19 tuumaisina.

Vuoden 2022 loppuun mennessä saatavissa on kaikkiaan 121 rengaskokoa 16–21 -tuumaisina