Nokian Hakkapeliitta 10

Nokian Hakkapeliitta 10

Seuraavan sukupolven turvallisuutta

Nokian Hakkapeliitta 10 – Täyden kympin talvirengas

Nokian Hakkapeliitta 10 antaa täydellistä turvaa kaikenlaisissa sääolosuhteissa

Nokian Hakkapeliitta 10 -renkaat antavat täydellistä ajomukavuutta ja turvaa kaikissa talven vaihtelevissa sääolosuhteissa. Omaa luokkaansa oleva patentoitu nastoitusratkaisu toimii loistavasti haastavissa talvisäissä pakkasessa ja tuiskussa kuin myös loskassa ja suojasäässä.

Hemmottelevan hiljaista ajoa

Nastan osuessa tiehen iskun aiheuttama ääniaalto kulkeutuu renkaitten rakenteen kautta aina matkustamoon saakka. Nokian Hakkapeliitta 10 -renkaissa nastojen ihanteellisella sijoittelulla on saatu vähennettyä ratkaisevasti häiritsevien äänten määrää ja poistettua erottuvimpia taajuushuippuja. Ajossa äänimaailma on tasainen ja miellyttävä, joka lisää ajomukavuutta oleellisesti.

Enemmän kilometrejä ja vihreämpää ajoa

Renkaat ovat myös ympäristöystävällinen valinta. Renkaiden alhainen vierintävastus kevyesti vierivällä pintakuviolla tuo säästöjä polttoaineen kulutuksessa, mutta vähentää samalla myös haitallisten päästöjen määrää.

Uusi innovatiivinen pintakumisekoitus, joka sisältää mäntyhartsia ja rypsiöljyä sekä nastoissa käytetty kierrätetty metalli antavat uudenlaisen vaihtoehdon vastuulliselle autoilijalle.

Erityistä huomiota on myös kiinnitetty nastojen kiinni pysymiseen sekä parempaan kulumiskestävyyteen, joka turvaa rennon ajamisen moneksi vuodeksi eteenpäin.

Sähköautoille ja katumaastureille omat mallinsa

Nokian Hakkapeliitta 10 EV on varta vasten täyssähköautoille ja pistokehybrideille räätälöity rengasmalli, joka parantaa auton toimintasädettä sekä sekä lisää turvallisuutta ja ajomukavuutta. SilentDriveTM -teknologialla on saavutettu poikkeuksellisen hiljainen äänitaso lisäämällä kerros ääntä vaimentavaa akustovaahtoa renkaan sisäpinnalle.

Suv-malleille varta vasten räätälöity Nokian Hakkapeliitta 10 SUV -rengas vastaa tehokkaiden ja korkeiden katumaastureiden vaatimuksiin. Turvallisuusominaisuuksissa tai teknologisissa ratkaisuissa ei ole tingitty yhtään, vaan ominaisuudet ovat vastaavat kuin henkilöautojen renkaissa. Renkaissa on Aramid-vahvistetut sivupinnat, jotka vaikuttavat nimenomaan renkaiden vakauteen sekä tuovat lisää käyttöikää parantamalla kestävyyttä.

 

Osta renkaat verkkokaupasta »