Continental

PremiumContact 6 Continental

Continental PremiumContact 6 – voittamaton testeissä

Pito ja ajettavuus ovat erinomaisella tasolla

PremiumContact™ 6  on selviytynyt loistavasti rengastesteissä. Sekä Tekniikan Maailman että Tuulilasin kesärengasvertailuissa rengas selviytyi voittajaksi. Tuulilasi 3/2022 arvioi renkaan jarrutusominaisuudet niin kuivalla kuin märällä täysillä pisteillä. Niinikään ajettavuus märällä ja kuivalla pinnalla sekä kaarrepito märällä pinnalla toivat maksimipisteet.

Tekniikan Maailman 6/2022 -testauksessa rengas keräsi kiitettäviä arvosanoja niin kuivalla kuin märälläkin pinnalla. Testaajien mukaan Continental on kuivalla pinnalla vertailun ykkönen: ”jarrutuspito on hieno ja ajettavuus oppikirjasta”. Märällä pinnalla ajosta pisteitä ropisi erityisesti ”upeasta pidosta ja helposta hallittavuudesta kaikissa ajotilanteissa”. Kiitosta tuli myös renkaan hiljaisuudesta.

Joukon paras pysähtyjä

Continental PremiumContact™ 6-renkaassa on saavutettu täydellinen märkäpito ja parantunut kilometritulos uuden Safety Silica -kumiseoksen ansiosta. Seoksella on renkaalle pystytty varmistamaan tasainen, luotettava ja turvallinen suorityskyky, jonka ansiosta on voitu keskittyä renkaan kehityksessä moniin muihin ominaisuuksiin. 

Pito ja ajettavuus erinomaisella tasolla

PremiumContact 6 antaa autolle ennenkokematonta ajomukavuutta. Renkaan pintakuvio on optimoitu parantamaan kilometritulosta sekä pienentämään rengasmelua (jopa 1 dB). Kiitosta niin ikään tullut testitilanteessa ohjaustuntumasta, tasapainoisuudesta ja helposta hallittavuudesta ääritilanteissa. 

Uusi kulumista vastaan optimoitu polymeeriseos mahdollistaa jopa 15% kasvun kulutuskestävyydessä.

PremiumContact 6
Continental kesärengas

Urheilullista suorituskykyä joka ajoneuvoon

Uusi epäsymmetrinen urarakenne renkaan keskialueella kasvattaa kulutuspinnan jäykkyyttä parantaen pitoa ja käsiteltävyyttä. Renkaan pintakuvion ulkosyrjän muotoilu on lainattu SportContact 6 renkaasta, joten renkaan urheilullinen suorityskykykin on pitkälti sieltä peräisin.