Rahoitusratkaisut

Euroloan

Rengas Turussa voit maksaa ostoksesi myös Euroloan -rahoituksella. Maksu onnistuu osissa tai laskulla.

Saat laskulla 14 päivää korotonta maksuaikaa (+4,95 euroa laskutuslisää). Tai valitse sinulle sopivin maksuaika 3, 6, 12 tai 24 kuukautta. Arvoltaan 1500 euron ostoksen todellinen vuosikorko on 27,9 prosenttia maksuajan ollessa 12 kuukautta. Euroloan -rahoitusta ei tarvitse erikseen hakea vaan saat luottopäätöksen muutamassa minuutissa suoraan tiskiltä ostoksia tehdessäsi.

Euroloan on vuonna 2007 perustettu puhtaasti kotimainen yritys, jonka koko tuotanto on Suomessa. Euroloanilla on Aluehallintoviraston virallinen lupa myöntää kuluttajaluottoja. Euroloan noudattaa toiminnassaan Suomen lakia ja kuluttajaviranomaisten asettamia säädöksiä.

Euroloan luotonhakijan on oltava 20-70 -vuotias. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Rahoitettava summa 10-2000 euroa.

Rahoitus haetaan suoraan Rengas Turun tiskiltä.

Resurs Bank

Ostoksiasi varten voit hakea rahoitusta myös Resurs Bankilta

Resurs Bank AB on ruotsalainen osakeyhtiö, joka on rekisteröity Ruotsin Kaupparekisteriin ja jolla on lupa harjoittaa pankkitoimintaa, joka muun muassa käsittää oikeuden tarjota maksupalveluita.

Resurs Bankin rahoituspäätöksen voi etukäteen hakea netistä tai hakemus voidaan tehdä tiskillä odottaessa. Luotonhakijan on oltava vähintään 20-vuotias ja vakituisessa työsuhteessa. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Tutustu lisää +

Tee rahoitushakemus »

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot »