Rahoitusratkaisut

Euroloan

Rengas Turussa voit maksaa ostoksesi myös Euroloan -rahoituksella. Maksu onnistuu osissa tai laskulla.

Saat laskulla 14 päivää korotonta maksuaikaa (+4,95 euroa laskutuslisää). Tai valitse sinulle sopivin maksuaika 3, 6, 12 tai 24 kuukautta. Arvoltaan 1500 euron ostoksen todellinen vuosikorko on 27,9 prosenttia maksuajan ollessa 12 kuukautta. Euroloan -rahoitusta ei tarvitse erikseen hakea vaan saat luottopäätöksen muutamassa minuutissa suoraan tiskiltä ostoksia tehdessäsi.

Euroloan on vuonna 2007 perustettu puhtaasti kotimainen yritys, jonka koko tuotanto on Suomessa. Euroloanilla on Aluehallintoviraston virallinen lupa myöntää kuluttajaluottoja. Euroloan noudattaa toiminnassaan Suomen lakia ja kuluttajaviranomaisten asettamia säädöksiä.

Euroloan luotonhakijan on oltava 20-70 -vuotias. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Rahoitettava summa 10-2000 euroa.

Rahoitus haetaan suoraan Rengas Turun tiskiltä.

Resurs Bank

Ostoksiasi varten voit hakea rahoitusta myös Resurs Bankilta

Resurs Bank AB on ruotsalainen osakeyhtiö, joka on rekisteröity Ruotsin Kaupparekisteriin ja jolla on lupa harjoittaa pankkitoimintaa, joka muun muassa käsittää oikeuden tarjota maksupalveluita.

Resurs Bankin rahoituspäätöksen voi etukäteen hakea netistä tai hakemus voidaan tehdä tiskillä odottaessa. Luotonhakijan on oltava vähintään 20-vuotias ja vakituisessa työsuhteessa. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Tutustu lisää +

Tee rahoitushakemus »

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot »

MashPay

Mash – Maksuaikaa juuri sen verran kuin tarvitset

Kun maksat ostoksesi Mash-laskulla, saat mukavasti maksuaikaa. Saat vähintään 14 päivää korotonta maksuaikaa, jonka aikana voit maksaa laskun kerralla ilman lisäkuluja tai valita haluamasi osamaksuerät. Kotimaista Mashia on helppo käyttää: ostamiseen riittää virallinen henkilötodistus (ml. suomalainen ajokortti). Laskun saatuasi voit päättää, maksatko sen kerralla vai joustavasti osissa.

Mash-lasku
· Ostamiseen riittää oma henkilötodistus.
· Maksuaikaa vähintään 14 päivää, laskutuslisä 0,00€.

Jos haluatkin maksaa laskusi erissä, se hoituu kätevästi: laskun saatuasi voit helposti muuttaa
maksutapasi osamaksuksi.

Mash-osamaksu
Tee ostokset ensin liikkeessä Mash-laskulla. Mash-laskun saatuasi voit valita, maksatko kaiken kerralla vai joustavasti osissa.
· Voit valita maksuajaksi joko 3, 6, 9, 12, 18 tai 24 kuukautta.
· Osamaksun erät laskutetaan 30 päivän välein.
· Käsittelymaksu 3,90 €/kk, vuosikorko 19,90 %, ei muita kuluja.

Maksutapaehdot
· Mash-ostokset rahoittaa Mash Finance Oyj (Y-tunnus: 2159120-9). Olemme vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys.
· Mash-laskun tai -osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat yli 20-vuotiaat henkilöt. Mashilla voi tehdä ostoksia 10–10 000 eurolla. Osamaksu laskutetaan 30 päivän välein. Esimerkiksi arvoltaan 2 000 euron ostoksen todellinen vuosikorko on 26,44 % maksuajan ollessa 12 kk.
· Mash Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Mash-laskulla tai -osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Mash-laskulla tai -osamaksulla maksavan tulee antaa henkilötunnuksensa tai tunnistautua pankkitunnuksillaan tilausta tehdessään.

MashPay-laskutus onnistuu Rengas Turun tiskillä.

Lisätietoja +

GoodYear kampanja

12 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Osta nyt renkaat Goodyear-rahoituksella, saat 12 kuukautta maksuaikaa ilman korkoja ja kuluja.
Goodyear kampanja on voimassa 1.9.–30.11.2019

Hae rahoitusta
Lähetä viesti: GOODYEAR
numeroon 18 311

Lataa esite »