Työnhaku

Rekrytointi

Haemme kasvavaan joukkoomme uusia rengasalan ammattilaisia

Etsimme

Lietoon, Kaarinaan ja Saloon

AUTOASENTAJAA

Tehtäviisi kuuluvat monimerkkiautokorjaamon asennus- ja huoltotyöt. Odotamme sinulta autoalan koulutusta ja kokemusta, reipasta asennetta ja työtä pelkäämätöntä luonnetta. Olet kykenevä omatoimiseen työhön, mutta sinulla on myös tiimipelajaan taidot. Työsi on itsenäistä, mutta saat osaavan porukan tuen työssäsi menestymiseen.

 

Kaarinaan

RENGAS- JA HUOLTOMYYJÄÄ

Olet kiinnostunut autoista ja omaat perustiedot autohuollosta. Olet asiakaspalveluhenkinen, ulospäin suuntautunut ja omatoiminen sekä kykenet työskentelemään sesonkiaikana joustavasti paineenkin alla. Olet joukkuehenkinen, mutta pärjäät hyvin itsenäisestikin. Kommunikoit sujuvasti suomeksi, mutta palvelu englannin kielellä sujuu myös.

 

Saloon ja Lietoon

RENGASASENTAJAA

Työtehtäviisi kuuluvat renkaiden asennus, renkaiden vanteille asennus ja tasapainotus. Omaat kiinnostuksen alaan tai työkokemusta vastaavista tehtävistä. Aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä. Opastamme ja koulutamme sinut tehtäviin.

Tärkeintä on, että olet omatoiminen ja joustava sesonkiaikaan väliin hektisissäkin tilanteissa. Hyvä fyysinen kunto ja reipas asenne ovat edellytyksenä työssä pärjäämiseen. Toivomme sinulta myös asiakaspalveluhenkisyyttä ja innostunutta työotetta.

 

MARKKINOINNIN ASIANTUNTIJAA

Tehtäviisi kuuluvat koko yrityksen markkinointitoimenpiteet printtimediasta digitaaliseen sisällöntuotantoon. Olet analyyttinen ja kiinnostunut seuraamaan lukujen toteutumista samalla, kun omaat graafisen suunnittelun taidot käyttäen sujuvasti Adoben ohjelmistopakettia.

Ideoit, suunnittelet ja toteutat erilaiset monikanavaiset mainoskampanjat sekä markkinointitempaukset. Valokuvaus- ja kuvankäsittelytaidot ovat edellytys työstäsi suoriutumiseen ja videotuotanto ehdotonta plussaa. Sosiaalinen media sekä verkkosivujen sisällöntuotanto ja yrityksen viestintä ovat myös osa sinun työkenttääsi, joten omaat luonnollisesti hyvän suomen kielen taidon. Yrityksen sisäisen viestinnän kehittäminen on myös tärkeä osa uutta pestiäsi.

Olet aktiivinen ja ulospäinsuuntautunut sekä pystyt pitämään langat näpeissäsi väliin vauhdikkaissakin käänteissä. Olet tottunut itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn sekä pystyt toimimaan nopeasti tarpeen vaatiessa. Työpisteesi sijaitsee loppukesällä valmistuvassa Liedon Avantin toimipisteessämme.

 

Haluatko osaksi meidän tiimiämme ja menestymään kanssamme? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 30.7.2022 mennessä osoitteeseen jari.havia@rengasturku.fi

Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjohtaja Marko Rantanen, puh. 040-053 7181