Rengas Turku Oy on vuonna 1994 perustettu turkulainen rengasliike, jonka erityisosaamista ovat henkilöautojen renkaat ja vanteet. Saman katon alla (Vanha...

Rengas Turku 20v

Rengas Turku Oy on vuonna 1994 perustettu turkulainen rengasliike, jonka erityisosaamista ovat henkilöautojen renkaat ja vanteet. Saman katon alla (Vanha Hämeentie 134) ovat sijainneet tilava myymälä, asentamo, rengasvarasto, alumiinivannevarasto sekä alakerrassa rengashotelli.    Yrityksellä on erityisen vankka kokemus alumiinivanteista ja matalaprofiilirenkaista.

Rengas Turku Oy:n valttikortteja kovassa kilpailutilanteessa ovat olleet mittava rengas-/vannevarasto, koko Suomen kattava markkina-alue nettikaupan avulla,  nopea ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu sekä toimipisteen erinomainen sijainti Hämeentien varrella.  Nettivannesivustolta asiakas voi käydä valitsemassa sopivan kokoiset ja hintaiset renkaat ja vanteet, jotka toimitetaan asiakkaalle matkahuollon kautta jälkivaatimuksella.

Yrityksen toiminta-ajatuksena on toimia osana turvallista autoilua, tarjota hyvää ja nopeaa palvelua ammattitaidolla sekä ottaa vastuu työntekijöistään. Tavoitteena on tarjota erittäin nopeaa ja korkealaatuista DRIVE-in renkaan vaihtoa ilman ajanvarausta edulliseen hintaan.

Vakituisia työntekijöitä, omistajat mukaan lukien, on 15 sekä lisäksi 3–5 sesonkiaikojen tilapäistä työntekijää.  Yritys on toiminut vuodesta 2008 lähtien omissa toimitiloissa osoitteessa Vanha Hämeentie 134, sitä ennen toimipaikka sijaitsi Hakakadulla.

Rengas Turun asiakkaista suurin asiakasryhmä on kuluttajat ns. käteisasiakkaat. Lisäksi kauppaa tehdään netin kautta sekä suoraan yrityksiin ( mm. autoliikkeet, rengasalan tukkuliikkeet sekä  muut yritykset).

Yritys täyttää v. 2014 20 vuotta. Tulevaisuuden tavoitteena on kasvu ja kehittyminen.

Juhlavuoden erityisteemana on tarjota asiakkaille tuplasti toimintaa sekä triplasti palvelua.

Tuplasti toimintaa Rengas Turku tarjoaa huhtikuusta 2014 –alkaen jolloin avautui uusi toimipiste osoitteessa Rieskalähteentie 80. Uuteen toimipisteeseen muuttaa vuoden 2014 aikana Hämeentien rengashotelli. Uudet avarat toimitilat mahdollistavat rengashotellitoiminnan laajentamisen ja tehostamisen, jatkossa kausisäilytykseen mahtuu yli 4000 sarjaa renkaita.

Jatkossa Rengas Turku tarjoaa myös triplasti toimintaa sillä Rieskalähteentien toimipisteessä avautuu monimerkkihuolto, joka nimensä mukaisesti tarjoaa auton huoltoa kaikille automerkeille. Tästä eteenpäin Rengas Turun asiakkaiden autoon voidaan tehdä kätevästi renkaanvaihdon yhteydessä mm. pyöränkulmien säätö, ilmastointihuolto yms.

Rengas Turku 20 v, TUPLASTI TOIMINTAA, TRIPLASTI PALVELUA!