Pansion toimipiste 2019

tiedote yrityskaupasta: RENGAS TURKU AVASI TOIMIPISTEEN TURUN KESKUSTASSA

”Rengas Turku haluaa paikallisena yrityksenä palvella kaikkia turkulaisia asiakkaita” tiivistää toimitusjohtaja Marko Rantanen syitä minkä takia keskustan piste Pansiontie 4:ssä on avattu.

Uudesta toimipisteestä löytyy kaikki Rengas Turun konseptin mukaiset palvelut eli rengas-ja vannemyynti, rengashotelli ja autohuolto.

”Saimme hyvän liikepaikan sekä henkilökunnan”, jatkaa Rantanen. Rengasmyymälä toimii Rengassaaren entisissä tiloissa. Rengas Turku osti myös Pansiontiellä toimineen Autosähkö Kaarilahti Oy:n liiketoiminnan Mika Jokiselta joka jatkaa huollon esimiehenä samoissa tiloissa, mutta nyt rengasturkulaisena.

”Mika Jokinen tuo mukanaan huippuosaamista autosähkön alalta”, kehaisee Rantanen.

Talvirengassesonki on jo ovella, joten uudessa pisteessä keskitytään seuraavat kuukaudet työntekoon. Rantanen kuitenkin lupaa kunnon avajaiset kahvituksineen ennen kevätsesonkia.

”Talven aikana remontoidaan tilat Rengas Turun näköiseksi ja väriseksi, koulutetaan henkilökuntaa sekä hiotaan pisteen toimivuutta”

Rengas Turun kumppaneina keskustan pisteessä toimivat huollossa Mika Jokinen (toinen.oik.) ja rengaspuolella Petri Saari (toinen vas). Toimitusjohtaja Marko Rantanen (vas) ja Hämeentien päällikkö Marko Virta (oik) odottavat innolla tulevaa talvirengassesonkia.

Lokakuun alussa toteutuneen kaupan myötä Rengas Turulla on kuusi toimipistettä (kolme Turussa, kaksi Kaarinassa ja yksi Salossa). Nettikaupan avulla yrityksen markkina-alue on valtakunnallinen.

”Keskustan toimipiste tukee yrityksemme strategiaa, joka on ollut jo useamman vuoden ajan kasvu ja
kehittyminen ” kertoo Rantanen.

Rengas Turku on v. 1994 perustettu turkulainen rengasliike jonka erityisosaamista ovat henkilöautojen renkaat ja vanteet, rengashotellitoiminta sekä autohuolto. Raskaan kaluston tarpeita on saatavilla Kaarinassa ja Salossa.

Rengas Turku haluaa toimia turvallisen autoilun paikallisena asiantuntijana sekä tarjota hyvää ja nopeaa palvelua ammattitaidolla. Toteutuneen kaupan myötä yritys työllistää vakituisesti yli 40 henkilöä, sesongissa työntekijämäärä nousee yli 60 :n.