yrityskauppa

RENGAS TURKU OSTI KM-RENKAAN KOKO LIIKETOIMINNAN

Turkulainen Rengas Turku Oy on ostanut Kaarinalaisen KM-Renkaan koko liiketoiminnan. Myyjän henkilökunta siirtyy Rengas Turun palvelukseen vanhoina työntekijöinä. ”Kaarinan liike...

Turkulainen Rengas Turku Oy on ostanut Kaarinalaisen KM-Renkaan koko liiketoiminnan. Myyjän henkilökunta siirtyy Rengas Turun palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

”Kaarinan liike on meidän kolmas toimipiste. Rengas Turku on nyt hyvä paikallinen vaihtoehto valtakunnallisille toimijoille”, toteaa yrityksen toimitusjohtaja Marko Rantanen. Yrityksen muut toimipisteet sijaitsevat Turussa Vanhalla Hämeentiellä ja Rieskalähteentiellä.

Juhannusviikolla toteutuneen kaupan myötä tulee uutta myös Rengas Turun tuotevalikoimaan sillä toiminta laajenee kuorma-auton ja työkoneiden renkaisiin.

”Erityisen iloinen olen siitä että saimme puhuttua KM-Renkaan perustajan Kari Muhoksen jäämään meille töihin. Muhos tulee keskittymään raskaan puolen renkaisiin toimien kuorma-autopuolen päällikkönä”, iloitsee toimitusjohtaja Rantanen.

Rantasen mukaan kauppa tukee selkeästi Rengas Turun strategiaa, joka on kasvu ja kehittyminen osaavana paikallisena asiantuntijana, osana turvallista autoilua.

Rengas Turku on v. 1994 perustettu turkulainen rengasliike jonka erityisosaamista ovat henkilöautojen renkaat ja vanteet sekä rengashotellitoiminta. Palveluvalikoimiin kuuluu myös autohuolto. Yritys tarjoaa hyvää ja nopeata palvelua ammattitaidolla. Yrityksen liikevaihto on 5 milj.euroa ja tase 2milj. euroa.

KM-Rengas Oy on perustettu v. 1992. Yrityksellä on ollut toimipisteet Kaarinassa ja Paraisilla.

LISÄTIETOA: Rengas Turku Oy/ toimitusjohtaja Marko Rantanen puh 0400-537181 tai marko.rantanen@rengasturku.fi