Rengasrekka raskas kalusto

Rengasrekka

Isot pyörät ja rengasrekkapalvelu – Rengas Turun toiminta laajeni Salossa

Raskaan kaluston avajaisia vietettiin Salon toimipisteessä Myllyojankadulla 13.-14.10.

  • Logistinen sijainti on erinomainen, lisäksi ennakoimme seudulle talouskasvua lähivuosina, luettelee toimitusjohtaja Marko Rantanen syitä siihen miksi Rengas Turku päätti Salossa laajentaa toimintaansa raskaan kaluston pyöriin.

Uutena toimintamuotona on myös ns. ”siellä missä Sinäkin palvelu” joka on suunnattu raskaan kaluston tarpeisiin. Yritysten ei tarvitse käyttää omaa työaikaa varikolla odottamiseen, vaan he voivat tilata Rengas Turun rengasrekan hoitamaan vaihtotyöt sovittuna aikana omalle pihalleen.

Tähän asti Rengas Turun vahvuutena ovat olleet henkilöautojen renkaat ja vanteet. Nyt yritys haluaa palvella kaiken kokoisia moottoriajoneuvoja. Tämän mahdollistaa investointi isoon rengaskoneeseen.

  • Kuorma-autojen, maansiirtokoneiden ja jopa isojen traktoreiden rengastyöt voidaan hoitaa tällä koneella, vakuuttaa Rantanen.

Rantasen mukaan Rengas Turku on aina ostanut isoja määriä renkaita kerralla. Näin toimitaan myös raskaan kaluston hankinnoissa. Kaarinassa sijaitseva varasto on molempien pisteiden käytössä.

  • Autot kulkevat kerran päivässä pisteiden välillä, joten jos aamulla Salossa ei jotain rengaskokoa ole, saadaan se sinne illaksi.

Rengas Turun Kaarinan varastossa on hyvä valikoima kuorma-autojen, työkoneiden, maatalouden, teollisuuden sekä maanrakennuksen renkaita.