Goodyear ilmalaiva

Goodyear

Goodyear on kansainvälinen suuri rengasvalmistaja, joka valmistaa tuotteitaan 21 maassa ympäri maailman. Yrityksen juuret juontavat aina vuoteen 1898, jolloin se perustettiin Yhdysvaltojen Ohiossa. Työntekijöitä yrityksessä on tänä päivänä 69 000. Nimensä yhtiö on saanut vulkanoidun kumin keksijän Charles Goodyearin mukaan.

 

Luovuus ja laatu muovaa tekemistä

Goodyearilla on alusta asti ollut intohimona tuottaa uusia keksintöjä tuotteiden ja tekniikankin osalta, joilla parantaa kuljettajan ajokokemusta. Yhtiön kaksi kehityskeskusta sijaitsevat Yhdysvalloissa  ja Luxemburgissa. Näissä innovaatiokeskuksissa työskentelevät tiedemiehet ja insinöörit eivät rajoita toimintaansa ainoastaan renkaisiin, vaan saavutuksia on menestyksellisesti hyödynnetty myös muilla aloilla, kuten sideaineissa, elintarvikepakkausissa ja jopa tekosydämissä.

Goodyear haluaa valmistaa vastuullisesti korkealaatuisia renkaita huomioiden samalla luonnonvarojen ehtymisen ja sen mukanaan tuomat haasteet. Lukuisat uudet materiaaliseokset sekä tekniikkainnovaatiot ovatkin nähneet päivänvalon viimeisten parinkymmenen vuoden aikana.

 

Goodyear tarjoaa testattua laatua

Ennen päätymistään kuluttajalle Goodyearin renkaat käyvät läpi myös lukemattomia eri testauksia. joissa mukana on sekä omien insinöörien sisäiset testaukset että myös ulkopuolisten tekemät puolueettomat rengastestit.

 

Vahva edustus autourheilussa

Kilpa-ajo on Goodyearilla verissä. Yhtiö on ollut tiiviisti mukana vuosikymmeniä Formula 1 -maailmassa sekä lukemattomissa NASCAR- ja NHRA-sarjojen mestaruuksissa. Uusimpana tulokkaana PURE ETCR , maailman ensimmäinen täyssähköisten vakioautojen mestaruussarja, jossa Goodyear on sarjan ainoa rengastoimittaja.

Goodyearin johtoajatuksena on aina ollut ja on yhä edelleen tehdä ajamisesta parempaa kehittämällä nerokkaita uusia rengastekniikoita nykypäivän kuljettajille.

Lue Goodyearista lisää tästä

Goodyear kesärenkaat
Goodyear talvirenkaat

Goodyearin tyytyväisyystakuu

Goodyear myöntää uusille renkailleen tyytyväisyystakuun, myötä saat 14 vuorokauden osta ja kokeile -takuun sekä 1 vuoden rengasrikkoturvan. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit vaihtaa sen toiseen, ja jos rengas puhkeaa vuoden sisällä takuun aktivoinnista ja sitä ei voida korjata, korvaamme sen uudella. Takuu koskee henkilöauton renkaita ja edellyttää aktivoinnin 14 vuorokauden sisällä ostopäivästä.

 

Aktivoi takuu täältä»

 

tyytyväisyystakuu