Tiedote: Autokorjaamo Lipposten toiminta jatkuu Rengas Turku Oy:n Liedon toimipisteessä

Perinteinen turkulainen Autokorjaamo Lipposet myy liiketoimintansa toiselle paikalliselle autoalan tekijälle Rengas Turku Oy:lle. Samalla Lipposten toiminta siirtyy uuteen paikkaan Liedon Avantiin.

Vuonna 1995 perustettu Autokorjaamo Lipposet on palvellut lähes 30 vuoden ajan turkulaisia autoilijoita nimensä mukaisesti autokorjauksen -ja huollon parissa. Hyvästä palvelusta tunnettu Lipposet joutui uuden tilanteen eteen, kun sen pitkään käytössä olleet toimitilat Turun Nummen alueella tullaan purkamaan ja yrityksen oli mietittävä toiminnalleen uutta paikkaa.

Erilaisten pohdintojen jälkeen ratkaisuksi löytyi toinen turkulainen, pitkän linjan autoalan yritys Rengas Turku Oy, joka on laajentunut viime vuosina alueen merkittäväksi rengas- ja autohuoltoalan moniosaajaksi. Molempien yhtiöiden sama ajatusmaailma hyvän asiakaspalvelun merkityksestä johti lopulta siihen, että Lipposten toiminta jatkuu tästä eteenpäin Liedon Avantissa Rengas Turku Oy:n uusissa tiloissa.

”Vaikka osoite ja nimi katolla vaihtuvat, samat tutut ihmiset sekä hyvä palvelu jatkuu, tervetuloa jatkossa palveltavaksi Länsi-Avantintie 7:ään” myhäilee Tapani Lipponen uusissa tiloissa.

Myös Rengas Turku Oy:n toimitusjohtaja Marko Rantanen on tyytyväinen: ”Autokorjaamo Lipposet on tunnettu alueella asiantuntevana autokorjaamona ja olen iloinen kun voin toivottaa Lipposten työntekijät sekä asiakkaat tervetulleeksi jatkamaan yhteistyötä uusissa tiloissamme Avantissa, vain muutaman kilometrin päässä Lipposten vanhasta paikasta”.

Rengas Turku Oy laajensi toimintaansa rengas- ja vannemyynnistä autojen huoltamiseen ja korjaukseen vuonna 2014 ja tätä nykyä yrityksellä on alueen autoilijoille täyden palvelun toimipisteet Turussa, Kaarinassa, Salossa ja Liedossa. Yritys työllistää yli 60 työntekijää ja tarjoaa lisäksi vuosittain sesonki-, osa-aika-, työharjoittelu- ja kesätöitä usealle kymmenelle työntekijälle.

”Rengas Turku Oy täyttää ensi vuonna 30 vuotta ja koko toimintamme ajan meille avainasioita ovat olleet turvallisen autoilun edistäminen, asiakkaiden hyvä palvelu sekä henkilökunnasta huolehtiminen. Yritys on kasvanut ja kehittynyt näitä arvoja noudattamalla.” toteaa toimitusjohtaja Marko Rantanen.

Lisätietoja: Rengas Turku Oy, toimitusjohtaja Marko Rantanen, puh. 0400 537 181

Kuva: Tiet kohtaavat jälleen – Rengas Turku Oy ja Autokorjaamo Lipposet toimivat naapureina 1990- ja 2000-luvuilla Turun Hakakadulla ja nyt Autokorjaamo Lipposten toiminta jatkuu Rengas Turun uusissa tiloissa Liedon Avantissa. Kuvassa Rengas Turku Oy:n yrittäjät Marko Rantanen (vas.) ja Tomi Kaartovuori (oik.) sekä Autokorjaamo Lipposten Tapani Lipponen (kesk.).