Yrityskauppa Auto Team

Tiedote liiketoimintakaupasta

Rengas Turku Oy on ostanut Orikedolla toimivan AutoTeam Ossi Rosten Oy:n rengashotellitoiminnan. Jatkossa Ossi Rosten Oy keskittyy autohuolto-ja korjaustoimintaan.

”Olemme iloisia tästä kaupasta, odotamme innolla yhteistyötä uusien rengashotelliasiakkaiden kanssa” toteaa Rengas Turun toimitusjohtaja Marko Rantanen.

Hän kertoo Rengas Turun panostaneen viime vuosina voimakkaasti digitalisaation kehittämiseen. Tästä hyötyvät etenkin rengashotellin asiakkaat, jotka voivat valita renkaanvaihtoajan sähköisesti, mikäli ehdotettu aika ei ole sopiva.

Rantasen mukaan elokuussa tehty kauppa tukee selkeästi yrityksen strategiaa, joka on kasvu ja kehittyminen sekä toimiminen osana turvallista autoilua.

Rengas Turulla on 25 vuoden kokemus rengashotelli – ja autorengasalasta. Yritys työllistää vakituisesti 35 henkilöä. Yrityksellä on viisi toimipistettä, jotka sijaitsevat Turussa, Kaarinassa ja Salossa. Yrityksen erityisosaamista ovat renkaat ja vanteet, rengashotellitoiminta ja autohuolto. Yritys tarjoaa hyvää ja nopeaa palvelua ammattitaidolla.

Lisätietoa liiketoimintakaupasta:
Marko Rantanen, toimitusjohtaja, Rengas Turku Oy
puh 0400-537181