Delta Auto yrityskauppa

tiedote yrityskaupasta: Rengas Turku osti Delta Auton Salon autokorjaamotoiminnan

”Liiketoimintakauppa syntyi nopeasti ja tehokkaasti, koska molemmilla oli sama päämäärä” toteaa Delta Auto Oy:n toimitusjohtaja Helena Sauramo.

Delta Auton Salon autohuollon ammattitaitoisten työntekijöiden työt jatkuvat ilman katkosta. Myyjätahon kaikki viisi työntekijää siirtyvät ostajan palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Kaupan toteutuspäivä on 31.5.

Rengas Turun toimitusjohtaja Marko Rantanen on erittäin tyytyväinen tehtyyn kauppaan. Rengas Turun Salon toimipisteen palveluvalikoima on jatkossa samanlainen kuin muissakin pisteissä. Poikkeusajasta huolimatta Rantanen uskoo vahvasti tulevaisuuteen:

”Uusittu autohuolto avaa 1.6. Delta Auton tiloissa Meriniitynkatu 15:ssa. Myös rengasliike ja rengashotellimme muuttaa Myllyojankadulta samaan kiinteistöön. Muutto ajoittuu kesäaikaan, uusissa tiloissa rengasliike palvelee täysipainoisesti 1.10. alkaen”, suunnittelee Rantanen.

Rantasen ja Kaartovuoren piti 26 vuotta sitten perustaa rengasliike Saloon. Tuolloin ei sopivaa liiketilaa seudulta löytynyt, joten yritys perustettiin Turkuun. Nykyisin Rengas Turku ei ole enää pelkkä rengasliike, vaan konsepti käsittää myös laajan rengashotellitoiminnan sekä autohuollon.

”Meillä on ihan oma tapa toimia”

Rantasen mukaan kauppa tukee selkeästi yrityksen strategiaa, joka on kasvu ja kehittyminen sekä toimiminen osana turvallista autoilua.

Rengas Turku Oy on perustettu v. 1994, erityisosaamista ovat sekä henkilöautojen että raskaan kaluston renkaat ja vanteet, rengashotellitoiminta sekä autohuolto. Rengas Turulla on kuusi toimipistettä, joista kolme Turussa, kaksi Kaarinassa sekä yksi Salossa.

Rengas Turku tarjoaa hyvää ja nopeaa palvelua ammattitaidolla. Yrityksen liikevaihto viimeksi päättyneellä tilikaudella ylitti 10 miljoonaa euroa. Toteutuneen kaupan jälkeen sen palveluksessa on yli 50 työntekijää.

Delta-konserni on toiminut vuodesta 1937. Täyden palvelun autoliikeketju Delta Auto Oy:lla on Suomessa 14 toimipistettä ja sen palveluksessa on yli 300 autoalan osaajaa.

LISÄTIETOA:
Rengas Turku Oy/Marko Rantanen (marko.rantanen(at)rengasturku.fi)
Delta Auto Oy/Helena Sauramo (helena.sauramoa(at)delta.fi)