Työtä tarjolla

Työharjoittelupaikka tarjolla syksyllä 2023

Opiskelija, haluatko käytännön työelämäkokemusta asiakaspalvelusta?

Rengas Turku Oy tarjoaa opiskelijoille opettavaisia ja mielenkiintoisia työharjoittelupaikkoja syksyllä 2023. Takaamme, että saat hyvää käytännön työkokemusta asiakastyöstä. Lue tästä lisää ja hae!

Rengas Turku on yksityinen rengas- ja autoalan johtava toimija, joka on kasvanut viime vuosina usean toimipisteen paikalliseksi ketjuksi. Palvelemme asiakkaita kuudessa toimipisteessä Turussa, Kaarinassa, Liedossa sekä Salossa ja työntekijöitä meillä on nykyään jo yli 60 henkeä. Olemme täyden palvelun kumppani autoilijoille, myymme ja asennamme renkaat ja vanteet sekä säilytämme ne rengashotellissa, teemme renkaidenvaihdot ja huollamme asiakkaiden autot. Meille sydämen asia on turvallinen autoilu ja tyytyväinen asiakas.

Tarjoamme nyt työharjoittelupaikkoja syksylle 2023 talvirengassesonkiimme. Harjoittelu ajoittuu 4-6 viikon ajaksi loka-joulukuulle 2023. Tarjoamme näköalapaikan asiakas- ja puhelinpalvelutyöhön, koulutamme ja neuvomme, tarjoamme käyttöön nykyaikaiset työvälineet ja järjestelmän ja ennen kaikkea saat arvokasta työkokemusta oikeassa työympäristössä.

Yrityksemme on kasvanut ja toimii useassa toimipisteessä, joten meillä on mahdollisesti tarjota töitä hyville tyypeille myös jatkossa. Kehittyvässä yrityksessämme voi olla mahdollista tehdä myös opinnäytetöitä tulevaisuudessa.

Talvirengassesongin työharjoittelijat hoitavat puhelinpalvelussamme asiakkaiden ajanvarauksia. Eli kivaa, positiivisen hektistä puhelimeen vastaamista, aikojen varaamista kalenteriin ja hyvää asiakaspalvelua. Mahdollisesti muitakin tehtäviä opiskelijan opintokokonaisuuden ja kokemuksen myötä voi tulla eteen. Koulutamme tehtävään ja perehdytyksen jälkeenkin harjoittelijoiden tukena on kokenut ammattilainen.

Tärkeitä ominaisuuksia tehtävässä ovat:

  • Reipas ja iloinen asiakaspalveluasenne
  • Sujuva suomenkielentaito
  • Halu hoitaa asiat kunnolla
  • Oma-aloitteinen ja positiivinen ongelmanratkaisukyky
  • Innostus uuden oppimiseen
  • Tietojärjestelmien perusosaaminen

Harjoittelun tiedot:

  • Työharjoittelun pituus 4-6 viikkoa
  • Työ ajoittuu normaaleihin toimistoaukioloaikoihin arkipäivisin
  • Työpiste sijaitsee Rengas Turun uudessa pääkonttorissa
  • Työharjoittelun aloitus sopimuksen mukaan

Miten haet?

Lähetä hakemuksesi sekä lisätietoa itsestäsi sekä opinnoistasi meille sähköpostilla heti ja
viimeistään 30.9.2023 mennessä, osoite: sami.puumalainen@rengasturku.fi. Haastattelemme
jo hakuaikana, joten toimi nopeasti. Tutustumme kaikkiin hakemuksiin ja olemme sinuun
yhteydessä mahdollisimman pian.

Toivottavasti kuulemme sinusta!

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Sami Puumalainen
sami.puumalainen@rengasturku.fi