Rengaspinot

Rengashotelli palveluksessasi

Rengashotelli helpottaa renkaiden säilytystä

Rengashotelli auttaa silloin, kun kotonasi on säilytystilasta puutetta tai haluat muuten vaan päästä pikkuisen helpommalla. Voit unohtaa renkaidesi kantamisen  paikasta toiseen sekä niistä muodostuva paloturvallisuusriski ei paina enää sinun harteitasi. Huolehdimme renkaistasi niin, että pystyt keskittymään kaikkein oleellisempaan eli ajamiseen.

Rengashotelli säilyttää renkaasi tarpeidesi ja toiveidesi mukaan aina lämpimässä ja kuivassa tilassa, jolloin ne säilyvät moitteettomassa kunnossa aina seuraavaan sesonkiin saakka. Rengashotellissa renkaasi myös pestään  ja niille tehdään kuntotarkastus. Renkaittesi kuntoraportin toimitamme sinulle sähköisesti hyvissä ajoin ennen renkaanvaihtosesongin alkua. Olemme myös yhteydessä sinuun, kun uusien renkaiden hankkiminen tulee ajankohtaiseksi.

Renkaanvaihtosesongin lähestyessä toimitamme sinulle sähköisen ajanvarauksen renkaanvaihtoon, jonka hyväksymällä vahvistat varauksen. Mikäli aika ei sinulle sovi, voit myös muuttaa sitä. Näin pystymme varautumaan etukäteen tuloosi, kun saavut vaihtoon sovittuna aikana.

 

Kausihinnat alkaen 88 €. Katso hinnasto

 

Rengashotellipalvelu sisältää renkaiden pesun, säilytyksen, asennuksen, ajanvarauksen sekä kuntoraportin.

 

Kirjaudu ajanvaraukseen »

 

Rengashotellit toimipisteissämme:

Rieskalähteentie 80, Turku

rengashotelli@rengasturku.fi

02-510 5310

Länsi-Avantintie 7, Lieto

myyntilieto@rengasturku.fi

02-5105340

Vanha Hämeentie 134, Turku

myynti@rengasturku.fi

02-510 5300

Automestarinkatu 5, Kaarina

myyntikaarina@rengasturku.fi

02-510 5320

Meriniitynkatu 15, Salo

myyntisalo@rengasturku.fi

02-5105370

Rengashotellin käytävällä
Rengastyöt