Nokian Renkaat

Nokian Renkaat – mielenrauhaa kaikissa olosuhteissa

Nokian Renkaat on suomalainen ja samalla maailman pohjoisin rengasvalmistaja. Yrityksen tietotaito on peräisin sen pohjoismaisista juurista ja tietämys juuri pohjoisen ankarista olosuhteista on ensi luokkaa. Nokian Renkaitten valikoimiin kuuluu sekä henkilö- että pakettiautojen renkaat ja raskaan kaluston työkoneiden renkaat. Yrityksen tavoitteena on kestävä turvallisuus ja ympäristöystävällisyys koko renkaan käyttöajan. 

Tunnettuutta lisää erityisesti haastaviin olosuhteisiin kehitetyt korkealaatuiset renkaat, joiden innovatiivisiin ratkaisuihin on panostettu jo pitkään. Yrityksen päämääränä on kehittää pohjoisen kuljettajille maailman parhaita talvi- ja metsäkonerenkaita. Renkaat valmistetaan pääosin Suomessa, Venäjällä ja Yhdysvalloissa.

 

 

 

Siirry verkkokauppaan »

 

Verkkokaupastamme löytyy myös asiakaspalvelu-chat, jonka kautta voit helposti kysyä neuvoa renkaisiin liittyvissä asioissa!

Voit myös lähettää sähköpostia tai soittaa numeroon 02-510 5300.

HAKKA-TURVA

  • Huonon tuurin rikkoessa Nokian Hakka- tai Nokian Hakkapeliitta -renkaasi korjauskelvottomaksi, korvaa maksuton Hakka-turva sinulle uuden renkaan veloituksetta. Turvaa rengasostoksesi ja ota Hakka-turva käyttöösi.
  • Jos rengas rikkoutuu, Hakka-turvan tiepalvelu varmistaa perillepääsysi kaikkina päivänä. Pelkkä soitto riittää.
  • Tyytyväisyyslupaus kesärenkaille 14 vrk:n ajan.

Aktivoi Hakka-turva tästä »

 

Hakka-turva