Vanteet

Vanteet viimeistelevät autosi

Vanteet valitaan oman mieltymyksen mukaan

Vanteet voidaan jakaa kahteen luokkaan alumiinivanteisiin ja peltivanteisiin. Näyttävillä alumiinivanteilla piristät autosi ulkonäköä tai annat viimeisen silauksen rakkaudella tuunatulle ajopelillesi. Esteettisten muutosten lisäksi hyvät aluvanteet parantavat autosi ajo-ominaisuuksia ja edistävät turvallisuutta tien päällä liikkuttaessa.

Nykyaikaisia alumiinivanteita voi käyttää ongelmitta vuoden ympäri, niin kesällä kuin talvellakin. Oikein hoidettuina modernit alumiinivanteet kestävät useiden vuosien ajan ympärivuotista käyttöä.

Peltivanteet (tai teräsvanteet) pitävät edelleen pintansa suomalaisten autoilijoiden keskuudessa. Etenkin yhdessä tyylikkäiden pölykapseleiden kanssa ne eivät juuri kalpene alumiinista valmistettujen vanteiden rinnalla. Peltivanteissa on naarmujen- ja iskunkestävyys hieman parempi kuin alumiinivanteissa, jolloin ne soveltuvat hyvin erityisesti talvikauden ajoihin.

Meiltä löydät laajan valikoiman laadukkaita ja tyylikkäitä erikoisvanteita – edulliseen hintaan ja suoraan varastosta. Edustamme kaikkia tunnetuimpia vannemerkkejä, joihin voit tutustua tarkemmin myös verkkokauppamme puolella.

 

Siirry verkkokauppaan tästä »

 

Verkkokaupastamme löytyy myös asiakaspalvelu-chat, jonka kautta voit helposti kysyä neuvoa vanteisiin liittyvissä asioissa! Ennen ostamista kannattaa varmistaa epäselvät asiat asiantuntijalta, jos et esimerkiksi tiedä vaikka autoosi sopivaa pulttijakoa, keskireiän kokoa tai muita tärkeitä mittoja.

Voit myös lähettää sähköpostia tai soittaa numeroon 02-510 5300.

Tutustu tilattaviin vanteisiin maahantuojien sivuilla.

Alta pääset klikkaamalla yleisimpien toimittajien sivuille.

vanteet
Vanteet
Vanteet
Vanteet
Vanteet

 

Suojaa uudet vanteesi pinnoittamalla ne. Pinnoitus suojaa vanteita lialta ja kuralta, helpottaa puhdistusta sekä säilyttää vanteesi uudenveroisina.

 

Lue lisää  »