Työtä tarjolla

Haluatko meille töihin?

Kiinnostaako auto- ja rengasala? Meillä on mahdollisuus kehittyä ammattilaiseksi. Haemme jatkuvasti uusia hyviä tyyppejä meille töihin.

Tarjolla on rengasasentajan töitä joka kevät ja syksy, voit tehdä töitä koko- tai osa-aikaisesti. Ja mahdollisuus on päästä sisään taloon ja vaikka vakituiseksi.

Toimintamme on laajentunut ja tarjolla on töitä myös automekaanikon tehtäviä useassa toimipisteessä. Jos tunnet intohimoa autojen huoltamiseen ja sinulla on jo kokemusta, meiltä löydät modernit tilat, hyvät työkaverit ja pääset tekemään monipuolisia autojen huolto- ja korjaustöitä.

Tai kiinnostaako asiakaspalvelu ja myynti? Meille sydämen asia on asiakastyytyväisyys, tarjolla on mielenkiintoisia ja monipuolisia töitä hyville tyypeille asiakkaiden parissa Turun, Kaarinan, Liedon ja Salon toimipisteissämme.

Meillä on myös muita mielenkiintoisia töitä. Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja millaiset tehtävät sinua kiinnostaa.

Jos olet haluat mukaan joukkoomme, laita meille hakemus täyttämällä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä – voi olla että olet pian jo yksi meistä.