Yrityskauppa Autorengas Salo

Tiedote

Rengas turku osti Autorengas Salon liiketoiminnan

Rengas Turun toiminta laajenee Saloon ja kilpa-auton renkaisiin, yritys osti Autorengas Salon liiketoiminnan

Turkulainen Rengas Turku Oy on ostanut syyskuun lopussa salolaisen Autorengas Salo Oy:n koko liiketoiminnan. Myyjän henkilökunta siirtyy ostajan palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Kaupan myötä Rengas Turun toiminta laajenee kilpa-auton renkaisiin.

”Ostimme kesäkuussa Kaarinalaisen KM-renkaan liiketoiminnan ja nyt päädyimme laajentamaan toimintaa Saloon asti, joten on tämä vuosi ollut aikamoista rallia” toteaa Rengas Turun toimitusjohtaja Markon Rantanen.

Autorengas Salon toimitusjohtaja ja enemmistöosakas, Mika Heinonen, pitää kauppaa rengasliikkeen tulevaisuuden kannalta tärkeänä ja merkittävänä edistysaskeleena, sillä Rengas Turku on osaava toimija.

”Yhdessä voimme palvella salolaisia asiakkaitamme entistä paremmin ja monipuolisemmin”.

Kaupan jälkeen Heinonen jatkaa liikkeen kehitystyötä pisteen vastuullisena päällikkönä.

Marko Rantasen mukaan Autorengas Salo on ollut Rengas Turun hyvä yhteistyökumppani. Hän kehuu Autorengas Salon pärjänneen Heinosen luotsaamana Salossa erinomaisesti.

”Rengasala on tällä hetkellä haastava ala. Kilpailu varsinkin ulkomaisia ja valtakunnallisia ketjuja vastaan kiristyy koko ajan joten pieni toimija ei välttämättä pärjää yksin” tiivistää Rantanen syitä kauppaan.

Rantasen mukaan kauppa tukee selkeästi Rengas Turun strategiaa, joka on kasvu ja kehittyminen paikallisena asiantuntijana osana turvallista autoilua.

Rengas Turku on v. 1994 perustettu rengasliike jonka erityisosaamista ovat henkilöautojen renkaat ja vanteet, rengashotellitoiminta sekä autohuolto. Yritys laajeni kesäkuussa liiketoimintakaupan myötä Kaarinaan jolloin tuotevalikoimiin saatiin raskaan puolen renkaat.
Yritys tarjoaa hyvää ja nopeata palvelua ammattitaidolla. Yrityksen liikevaihto viimeksi päättyneellä tilikaudella oli 5 milj.euroa ja tase 2milj. euroa. Rengas Turulla on kaksi toimipistettä Turussa sekä yksi Kaarinassa, yrityksen palveluksessa kaupan jälkeen on 30 työntekijää.

Autorengas Salo on perustettu v. 2014. Yrityksen liikevaihto oli viimeksi päättyneellä tilikaudella 700teur, yrityksen palveluksessa on ollut kolme työntekijää.

LISÄTIETOA: